Превозот етикети, налепници за адресите, Поли мејлер, Поли меур мејлер - Inlytek
  • banner

нашите производи

  • за нас
  • за нас

за нас

Inlytek е водечки производител на пакување материјали за бизнис во Xiamen Кина од 2003 година.

Ние нудиме стандард и кориснички големини и материјали за широк спектар на превозот етикети, адреса етикети, поли писмо, поли меур писмо, крафт меур писмо, воздушно перниче перница, како и други кориснички производи за пакување.

Научи повеќе

Нови Продукти