8.5 mm 11 2up etiketë avery etiketë

Përshkrim i shkurtër:

2UP,8.5”x11”,2 labels per sheet High quality white laser labels – Work in laser and inkjet printers. Ensure high Quality Standards of Adhesives specially to withstand Inkjet, Laser printers. PAck of 100 sheets  Ideal for home & office use. Use for addressing, Parceling, Shipping, Coding & Labeling etc. 


Detail Product

Produkt Tags

2UP, 8.5 "x11", 2 Etiketa për fletë

me cilësi të lartë Etiketa lazer bardhë - Puna në lazer dhe inkjet.

Siguruar standarde të larta të cilësisë e Ngjitëse posaçërisht për të përballuar me bojë, printera lazer.

Pak e 100 fletëve

 Ideal për shtëpi dhe përdorimin e zyrës. Përdorni për të adresuar, parcelimi, të anijeve, Coding & Etiketimi etj 

图片 7 拷贝


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products