Kompania News

  • Ora Post: nëntor-07-2018

    Inlytek është një prodhuesi kryesor i furnizimeve paketimit për biznes në Xiamen të Kinës që nga viti 2003. Ne ofrojmë një standarde dhe të përshtatur madhësive dhe materialeve për një sërë etiketat anijeve, etiketat adresa, postues polifonik, poli postues flluskë, kraft flluskë postues, qese jastëk ajri si dhe të tjera të përshtatur ...Lexo më shumë »